2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş, Çift Anadal ve Yandal Başvuruları

11.7.2017

ONLINE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 01 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAKTIR.

Online Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

Çift anadal ve yandal başvurularında;

online ön kayıt alınmayacak olup,

başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru belgeleri ile şahsen/posta yoluyla ilgili fakülte/ yüksekokul/ meslek yüksekokula yapılacaktır.

NOT:

Yatay geçiş (kurum içi, kurumlararası, merkezi yerleştirme puanıyla) başvuruları online yapıldıktan sonra başvuru süresi içerisinde  başvuru kılavuzlarında belirtilen başvuru belgeleri şahsen/posta yoluyla ilgili fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokula teslim edilecektir. (Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi başvuruları online olmayıp, fakülteye şahsen yapılacaktır. Tıp Fakültesi duyurusu için tıklayınız. Diş Hekimliği Fakültesi duyurusu için tıklayınız.) Birimlerin iletişim bilgileri için tıklayınız.

Adıyaman Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim Programları Yatay Geçiş Yönergesi

Adıyaman Üniversitesi Çift Anadal Programı Yönergesi

Adıyaman Üniversitesi Yandal Programı Yönergesi