2017 ÖSYS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

13.9.2017

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında Yeni Öğrenci Kayıt Rehberinde belirtilen belgelerin aslı ve birer fotokopileriyle şahsen/noter onaylı vekaletname ile başvurmaları halinde kayıtları yapılacaktır.

YENİ ÖĞRENCİ KAYIT REHBERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Öğrenci numaranızı ve ödemeniz gereken öğrenim ücreti miktarını öğrenmek için tıklayınız.

NOT(1): Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi programları ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programına kayıt yaptıran öğrencilerimiz Devlet Hastanelerinden veya Üniversite Hastanelerinden alacakları Sağlık Kurulu raporunu 29 Eylül 2017 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Raporunu teslim etmeyen öğrencilerimizin kayıtları tamamlanmamış olacaktır.Kayıt yaptıran öğrenciler Öğrenci Belgeleriyle sağlık kurulu raporunu hastaneden ücretsiz alabilirler. Sağlık raporuna ücret verilmemesiyle ilgili Sağlık Bakanlığı yazısı için tıklayınız.

NOT(2): 2017 ÖSYS Ek Yerleştirme sonucu Üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların 13.09.2017-19.09.2017 tarihlerinde, bütünleme/tek ders sınavına kaldıklarını belirten bir yazı ve kılavuzda istenen evraklarla şahsen başvurmaları halinde geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2017 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır. Konuya ilişkin YÖK yazısı için tıklayınız.