2024 ÖZYES Kayıt İşlemleri

2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

ÖZYES sonucu Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri için 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına  başvurmaları gerekmektedir. Adaylar bizzat gelerek veya noter vekâleti ile kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için gerekli belgeler:

• Lise diploması veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (Kontrol amaçlı)
  • 2 adet fotoğraf

NOT: 2024 YKS sonucuna göre bir yükseköğretim kurumu lisans programına kayıt olmuş olanların o programdan kayıt sildirmeleri gerekmektedir. (Aynı anda iki yükseköğretim kurumunda eğitim yök yazısı)